DANSK DESIGN PORTAL


byMille UDVIKLER SINE DESIGNS MED EN LEGENDE & KUNSTFÆRDIG TILGANG. DET KOMMER TIL UDTRYK I KOLLEKTIONEN DER SPÆNDER VIDT I SIT DESIGN-DNA, FRA SOFISTIKERET & ENKELT, TIL SPRÆLSK, RÅT & FEMININT.

Det er vigtigt for designeren Mille Hammer, at kunne følge nye idéer & hun vil derfor nødigt puttes i en kasse med et bestemt stil-udtryk. Hun ser det som styrken i sit brand. Man skal kunne vælge sine smykker efter humør & outfit.

Af Dansk Design Portal 26.09.17

 

Hvem er designeren bag?

Smykkedesigneren Mille Hammer har en baggrund som bygningsarkitekt og har derfor altid arbejdet med formgivning, design og æstetik. I smykkerne tillader Mille sig at se bort fra den ellers dybt indgroede nordiske enkelthed hun er flasket op med i arkitekturens verden. Smykkerne bliver “leget frem”, og her må der gerne eksperimenteres med farver og materialer.

 

Men hvor kommer inspirationen så fra?

Inspirationen kommer alle steder fra, fx universet, naturen og modeverdenen. 

Det er kombinationen af håndværket og æstetikken der tiltaler designeren.

 

Hvordan foregår det når der udvikles nye designs?

Kollektionen udvikles løbende, og nye designs kommer til efterhånden som de bliver klar, og dermed har brandet sin helt egen slow-fashion-cyklus. Det vigtigste er at der er tid til at eksperimentere og lege. Det kommer netop også til udtryk i smykkerne, som spænder fra enkelt og sofistikeret til pyntet, sprælsk, feminint og råt.

 

Hvor bliver smykkerne lavet & af hvilke materialer?

Alt er håndlavet i Danmark i sterlingsølv, forgyldt sølv og smykkesten, dels på hendes eget lille værksted i Aarhus og dels i samarbejde med dygtige danske guldsmede. Det er vigtigt for Mille på dette niveau af iværksætter-stadiet, at der er et tæt samarbejde og dialog med de dygtige fagfolk og da kollektionerne er små i produktionsstørrelse, er det en fordel at kunne reagere hurtigt på nye idéer og muligheder.

 

DANSK DESIGN PORTAL IVS

CVR: 38829041

KONTAKT: danskdesignportal@gmail.com

Obs. Vi anvender IKKE cookies & lagrer ikke vores læseres oplysninger.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk